Beheer Spelend Leren Thuis Online is verbeterd

24/03/2022

Naar aanleiding van feedback uit de praktijk is het aanmaken en beheren van ouderaccounts losgekoppeld van het klaarzetten van materialen. Voorheen werd automatisch een ouderaccount aangemaakt bij het voor het eerst klaarzetten van materiaal voor de betreffende ouder. Dit was niet transparant voor de begeleider. Ook was het niet mogelijk om de activatiemail opnieuw te sturen.

In het nieuwe “Ouderaccount” scherm is de account status (Geen account, Niet geactiveerd, Geactiveerd) inzichtelijk. De begeleider kiest zelf wanneer de ouder een account ontvangt door de activatiemail te sturen. Wanneer de ouder de gebruikersnaam of het wachtwoord vergeten is, kan opnieuw een activatiemail of wachtwoord reset gestuurd worden. Ook kan de begeleider vanuit het scherm een seintje sturen, om de ouder te verleiden in te loggen en materiaal te bekijken.

Meer weten? We hebben een aantal handige uitlegvideo's gemaakt: https://spelendlerenthuis.nl/uitleg/ Hier vind je ook de aangepaste handleiding voor begeleiders. 

Het vernieuwde dashboard "ouderaccounts".
Terug naar nieuws

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons