Materialen bij VVE Thuis

Materialen bij VVE Thuis

Centraal staan de themaboekjes met de activiteiten die ouder en kind thuis gaan uitvoeren. Er zijn themaboekjes voor 3-4 jaar, voor groep 1 en voor groep 2. Thema’s zijn bijvoorbeeld: Ik, Eten, Huis, Herfst, Winter, Lente, Zomer, Ziek, Kleding, Jarig, Verkeer en Kunst. Bij elk thema op de peuteropvang of school (groep 1 en 2) is wel een passend themaboekje van VVE Thuis te vinden.

Verder zijn er via de digitale omgeving Spelend Leren Thuis Online voor gezinnen de geanimeerde boeken van Bereslim, de educatieve games Samenslim en Letters in Beweging, en digitale praatplaten (Jeffy’s avonturen).

De ouders hebben werkmaterialen nodig zoals een spelbord (met attributen), schaar, lijm met kwastje, etui, pen, potlood, kleurpotloden, papier, vouwblaadjes en een verfdoos.

Voor de begeleiders zijn er handleidingen en materialen voor de ouderbijeenkomsten.

koeken moeder kind

Starten met VVE Thuis

Wilt u starten met VVE Thuis of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag om VVE Thuis goed in te voeren.

Voor VVE Thuis is een introductietraining verplicht. Deze training wordt meestal op locatie aangeboden door een van de organisaties met een licentie om trainingen VVE Thuis uit te voeren of door een medewerkster van Bereslim.

Contact opnemen

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons