Bij mij thuis

12/10/2023

"๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜–๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜จ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฏ. ๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ. ๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ. ๐˜›๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ '๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฏ' ๐˜ช๐˜ด."

'De opruimspin' van Hans en Monique is รฉรฉn van de kinderboeken die perfect aansluiten op het thema van de Kinderboekenweek "Bij ons thuis". Een aansprekend thema voor ouders en kinderen, met alle ruimte voor prachtige interactie en eigen invulling. In het VVE Thuis programma is het thema Huis opgenomen. Ouders ontvangen themaboekjes met afwisselende activiteiten om thuis met hun kind te doen.

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ- ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜€๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
VVE Thuis, en ook Opstapje, zijn programmaโ€™s die aansluiten bij de Voor- en Vroegschoolse Educatie. Ze bieden de mogelijkheid om het centrumgerichte aanbod, binnen de kinderopvang en het onderwijs, te combineren met gezinsgerichte stimulering. Ouders leren vaardigheden om zelf de ontwikkeling van hun kind te stimuleren. Daardoor worden de effecten van Voor- en Vroegschoolse Educatie vergroot en kunnen kinderen hun schooltijd met meer succes doorlopen. De Onderwijsraad adviseerde in haar rapport van 21 september jl. dan ook om in te zetten op deze combinatie van centrumgericht en gezinsgericht aanbod. Bovendien gaf de raad nog eens aan dat de programmaโ€™s van Spelend Leren Thuis in de Databank Effectieve Jeugdinterventies van het Nederlands Jeugdinstituut zijn opgenomen.

Terug naar nieuws

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons