De fantastische vliegwedstrijd nu als digitaal prentenboek

24/03/2022

Het boek "De fantastische vliegwedstrijd" van Tjibbe Veldkamp is nu als Bereslimboek te vinden in de collectie van Bereslim. Het boek kreeg lovende recensies. Daarnaast is de animatie geselecteerd voor diverse filmfestivals in allerlei landen, zoals Zuid-Korea, Frankrijk en België. 

"De fantastische vliegwedstrijd" is geschikt voor kinderen van vijf tot zeven jaar. Voor kinderen van vijf jaar die wat minder goed zijn in de Nederlandse taal, is het boek wellicht wat moeilijk. Maar onderzoek en de praktijk wijzen uit dat de taalontwikkeling van kinderen door het gebruik van BereslimmeBoeken toeneemt. Ze begrijpen het verhaal beter en leren sneller meer nieuwe woorden. Daarom is het juist een goed idee dit boek wel te gebruiken.

Het BereslimmeBoek is bovendien door het publiek uitgeroepen tot Beste Groninger film. De jury had lovende woorden over de film:

"Een innemende film gemaakt met een waanzinnig oog van detail, fenomenale tekeningen en mooi ritme. De soundscape met passende en fantastische geluidseffecten is zorgvuldig gekozen en trekt je in de wereld van de vliegwedstrijd."

Terug naar nieuws

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons