Even voorstellen... Femke Nijboer

23/04/2024

Sinds februari dit jaar hebben we versterking bij Spelend Leren Thuis. Femke Nijboer heeft al veel ervaring met de programma in haar rol als oudercoördinator VVE. Ze stelt zich graag aan je voor.

"Mijn naam is Femke Nijboer. Ik ben 42 jaar en woon met mijn man en twee leuke tienerzoons in Friesland.

Ik ben bij Bereslim begonnen als programma-ontwikkelaar en trainer van de gezinsgerichte programma’s van Spelend Leren Thuis. Concreet betekent dit dat ik me onder andere bezighoud met de doorontwikkeling van de Stapprogramma’s en VVE Thuis.

Hiervoor heb ik enkele jaren gewerkt als Oudercoördinator VVE bij een welzijnsorganisatie. In die rol bezocht ik talloze gezinnen thuis en heb ik veel ervaring opgedaan met de Stapprogramma’s en VVE Thuis. Daarnaast was ik coördinator van de gezinsgerichte programma’s en heb ik diverse projecten (door)ontwikkeld.

Deze nieuwe rol sluit naadloos aan op mijn ervaring en passie. Ik ben enorm enthousiast om nu vanuit een andere invalshoek aan de slag te gaan met de inhoud van de programma’s. "

Heb je vragen over de programma's en/of trainingen van Spelend Leren Thuis? Neem dan contact op met Femke via f.nijboer@bereslim.nl

Terug naar nieuws

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons