Even voorstellen

12/09/2023

Hilde Kalthoff gaat vanaf januari 2024 genieten van een welverdiend pensioen. We kunnen haar niet genoeg bedanken voor haar tomeloze en enthousiaste inzet voor de Stapprogramma's en VVE Thuis. Zonder haar toewijding zouden de programma's niet zijn waar ze nu staan.
Intussen hebben we een opvolger voor Hilde gevonden. Zij stelt zich graag aan je voor.

Martina van der Snee


Sinds 1 september 2023 werk ik als landelijk coördinator gezinsgerichte programma’s bij Spelend Leren Thuis. Tot het einde van dit jaar werk ik samen met Hilde. Voor mij bijzonder waardevol, gezien haar uitgebreide ervaring met de programma's.

Na mijn studie Pedagogiek en de lerarenopleiding Pedagogiek heb ik in het onderwijs gewerkt. Ik begon bij Fontys Hogeschool en maakte daarna de overstap naar de ROC Friese Poort. Daar verzorgde ik vooral volwasseneducatie.

In 2008 heb de overstap gemaakt naar het werkveld en ben ik als teamleider peuterspeelzalen in Leeuwarden voor het eerst in aanraking gekomen met de Stapprogramma’s en VVE Thuis. In de jaren erna heb ik in verschillende rollen binnen peuterspelen en kinderdagopvang gewerkt. Altijd was er daarbij betrokkenheid bij de gezinsgerichte programma’s. Vanaf 2017 was ik teamleider Opvoedingsondersteuning & Ontwikkelingsstimulering en coördinator Kansrijke start.

Ik woon samen met mijn man en onze vier kinderen in Leeuwarden. Van daaruit reis ik nu regelmatig naar het kantoor van Spelend Leren Thuis/Bereslim in Groningen. Bovendien zal ik natuurlijk het land doorkruisen om coördinatoren, contactmedewerkers en andere betrokkenen bij de programma's te ontmoeten. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen en samen te werken aan de gezinsgerichte programma's!

Contact met Martina?

Stuur een mail naar m.van.der.snee@bereslim.nl of naar info@spelendlerenthuis.

Terug naar nieuws

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons