Leuk leren lezen met AVI-boeken van Bereslim

12/09/2023

Effectief en leuk leren lezen met Bereslimme AVI-boeken! Laat beginnende lezers letters, klanken en woorden ontdekken in verschillende AVI-boeken van AVI-Start tot en met AVI E4. Je bestelt de boeken eenvoudig via Buro Extern of via jouw eigen (online) boekwinkel.

Naast 8 aansprekende AVI-boeken heeft Bereslim ook 4 AVI-titels over Moffel en Piertje! Samen met hun vriendje Arie beleven ze vier compleet nieuwe avonturen. Deze avonturen verschijnen als samenleesboek op AVI-niveau, variërend van AVI-Start tot en met AVI E3. De beginnende lezer leest samen met een gevorderde lezer de aansprekende verhalen (tutorlezen).

Digitale variant

Van alle AVI-titels biedt Bereslim een digitale variant aan die bij zowel ‘zoemende’ als ‘hakken-plakken’-leesmethodes past. De voorgelezen letters en woorden lichten op; de Moffel en Piertje titels hebben zelfs de originele stemmen! Eenvoudig in gebruik voor op school en thuis (voor ouders gratis). Door de digitale films met de papieren boeken te combineren wordt het leesonderwijs nóg effectiever.

Terug naar nieuws

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons