Nieuwe BereslimmeBoeken in Spelend Leren Thuis Online

18/10/2022

Bereslim heeft nieuwe boeken toegevoegd aan de collectie. En dat betekent dat deze ook in Spelend Leren Thuis Online beschikbaar zijn.

Boer Boris

Onderstaande titels van het stoere boertje Boris zijn toegevoegd aan de online omgeving. De boeken zijn geschikt voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Sommige titels zijn wellicht wat moeilijk voor kinderen van 3 jaar met een andere moedertaal dan het Nederlands. Aan de andere kant zijn de geanimeerde boeken ook nog geschikt voor kinderen van 6 jaar. Er zijn geen vragen beschikbaar bij de geanimeerde boeken.

Dag Beertje, spelen we nog een keertje?

Het allernieuwste boek van Bereslim is in opdracht van de gemeente Den Haag gemaakt. Het boek is geschreven door Rian Visser (winnaar Zilveren Griffel) en de illustraties zijn van Iris Deppe, bekend van het prentenboek van het jaar ‘We hebben er een geitje bij’.

Taalspeeltas

Het prentenboek zit samen met een knuffelbeertje, een folder met een link naar de geanimeerde versie van het boek en informatie over voorlezen in een "Taalspeeltas".

Dag Beertje, spelen we nog een keertje?

Haagse kinderen van 2,5 jaar krijgen zo’n tasje als ze een indicatie voor extra voorschoolse educatie krijgen op het Centrum voor Jeugd en Gezin. Met deze indicatie kunnen kinderen extra uren leren spelen op de opvang en zijn daarmee beter voorbereid op het basisonderwijs met zo min mogelijk taal- en ontwikkelachterstand. 

Dag Beertje, spelen we nog een keertje? kun je bestellen bij Buro Extern. Het nieuwe boek wordt ingeschreven in de herziene werkbladen van Opstapje (2-3 jaar) en komt op de bestellijst van Opstapje.Bij het prentenboek hoort een geanimeerde versie. Deze vind je begin januari in Spelend Leren Thuis Online.

Terug naar nieuws

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons