Nu verkrijgbaar: VVE Thuis Zomeraanbod

06/06/2024

De zomervakantie staat voor deur! We weten dat deze lange periode voor een dip in het leren kan zorgen. Een opvallende constatering is dat kinderen van ouders met een praktische opleiding tijdens de vakanties meer achterstand oplopen dan kinderen van ouders met een theoretische achtergrond. Dit vergroot de kloof tussen kinderen tijdens de vakantieperiodes. Om deze ongelijkheid aan te pakken, introduceren we het VVE Thuis Zomeraanbod.

VVE Thuis Zomeraanbod

Het VVE Thuis Zomeraanbod bevat themaboekjes "Vakantie", zijn speciaal ontwikkeld voor peuters, groep 1 en groep 2. Werk je al met VVE Thuis? Gebruik het zomeraanbod dan als doorlopend aanbod tijdens de zomervakantie. Je kunt het aanbod uiteraard ook inzetten in het kader van zomeropvang.

Via Buro Extern bestel je het complete pakket met themaboekjes en verschillende materialen. Je kunt de themaboekjes en de materialen ook los van elkaar bestellen. Je logt hiervoor in met jouw account via

Geen account? Wel starten!

Werk je (nog) niet met VVE Thuis, ook dan kun je met het zomeraanbod aan de slag. Je ontvangt een (tijdelijk) account waarmee je toegang krijgt tot het materiaal. Neem contact op met Martina voor de mogelijkheden via info@spelendlerenthuis.nl o.v.v. Zomeraanbod.

Extra materiaal

Bij elk themaboekje is een handleiding voor ouderbijeenkomst beschikbaar (PPT). Deze vind je in de online omgeving van Spelend Leren Thuis. Iedereen die werkt met het zomeraanbod kan bij de ouderbijeenkomst gebruik maken van deze materialen.

Op naar een zomer vol ontwikkeling en plezier!

Terug naar nieuws

Menu

Spelend Leren Thuis is onderdeel van Bereslim

Contact

Blijf op de hoogte en volg ons